Afbeelding: Overleg

Business Controller Utrecht (32-36 uur)

De afdeling Finance & Control binnen onze opdrachtgever.

De afdeling Finance & Control is voortdurend bezig met de beantwoording van de vraag of de organisatie in voldoende mate de doelstellingen realiseert en of dat op een meest doelmatige manier gebeurt. Finance & Control is verantwoordelijk voor zowel het bieden van inzicht in de prestaties, als ook het aanreiken van instrumenten om de doelstellingen te kunnen behalen. Door middels van (financiële) rapportages, zoals de begroting, de managementrapportages of een audit wordt een bijdrage geleverd aan dit proces. Je werkt hier in nauw samen met een collega Business Controller.

Je functie/werkzaamheden.

Als Business Controller ben je de sparringpartner voor directie en management. Je ondersteunt en adviseert, gevraagd en ongevraagd, over het te voeren en gevoerde financiële beleid bij (complexe) financiële vraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor het leggen van verbindingen tussen het primaire proces en de (financiële) bedrijfsvoering. Je stelt, in nauwe samenwerking met je collega managementrapportages, (meerjaren) prognoses en analyses op. Daarnaast heb je een belangrijke rol in het verkoopproces. Samen met het verkoopteam bereid je offertetrajecten voor en stel je standaard en ad hoc informatie op voor diverse financiers en stakeholders, zoals zorgverzekeraars en gemeenten in het bijzonder. Verder neem je deel aan diverse projecten als vertegenwoordiger van het team F&C.

Op organisatieniveau hebben jij en je collega ieder specifieke aandachts- en verantwoordelijkheidsgebieden, zoals de voorbereiding rapportages aan de toezichthouders, vastgoed, verkoop, ontwikkeling BI tool, meerjaren prognoses en de concernbegroting.

Je valt hiërarchisch onder de Directeur F&C en je werkt nauw samen met je collega , het hoofd Financiële en salarisadministratie, de medewerker Compliance en Interne controle en het met het verkoopteam.

Het afvinklijstje?, waar je grotendeels aan voldoet.

• een HBO werk- en denkniveau, met een bedrijfskundige en/of bedrijfseconomische opleiding, bij voorkeur aangevuld met post HBO controllers opleiding;
• kennis van en inzicht in ontwikkelingen en trends in het vakgebied;
• kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van zorgspecifieke financiering is een pré;
• kennis van geautomatiseerde ontwikkeling van managementinformatie en toepassing zijnde andere applicaties (EPD, ERP en BI tool);
• Bij voorkeur ervaring rondom vastgoed (renovatie, nieuwbouw, bedrijfswaarde berekeningen);
• minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
Daarnaast is onze opdrachtgever op zoek naar competenties als overtuigingskracht, organisatiebewustzijn en sensitiviteit, besluitvaardigheid, adviesvaardigheid, samenwerkingsgerichtheid, analytisch, resultaatgerichtheid en discretie.

Waarom Calibre?

Calibre biedt uitdagende opdrachten binnen Zorg en Welzijn, Spoor en Infra en de Zakelijke dienstverlening. Het nemen van initiatief, ambitie en persoonlijke ontwikkeling zijn voor ons van groot belang en we stimuleren je om je te blijven ontwikkelen. Onze opdrachtgevers verwachten een hoge kwaliteit en flexibiliteit van dienstverlening en wij kunnen dit terugzien in wie je bent en hoe je in het leven staat, je ambitie hoeft er niet vanaf te spatten, maar je begrijpt het wel. Wij bieden je een evenwichtige balans tussen werk en privé, zonder dat het saai wordt, maar eerder geeft het je de inspiratie om iedere ochtend met plezier naar het werk te gaan bij een werkgever die aandacht heeft voor wat je persoonlijk drijft. Je werk goed doen bij een werkgever die begrijpt wat goed is voor jou, het is de normaalste zaak van de wereld.

Interesse: wil je solliciteren?

We doen niet moeilijk, een serieuze reactie is voor ons een onderbouwd CV waaruit blijkt dat je affiniteit en aansluiting hebt met deze vacature. Op basis hiervan maken we een beoordeling of je voor ons een kandidaat bent van we meer willen weten om uit te nodigen voor een kennismaking. Wil je wel een motivatie of je ambitie sturen, altijd leuk om die naast je CV te hebben, we zijn tenslotte geïnteresseerd in de mens achter het CV en willen graag aansluiten bij jouw ambities.

Je CV kan je sturen naar werkenbij@calibre.nl t.a.v. Floris Groot Bramel, recruiter.

Als je vragen hebt over de functie dan kun je contact met ons opnemen via tel.nr.: 085-0479166.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op Contact Opnemen