Afbeelding: Calculator

Manager Financiële- en Salarisadministratie

Als Manager Financiële- en Salarisadministratie ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling Finance en Control (F&C). Jouw afdeling is voortdurend bezig met de vraag of de organisatie de (financiële) doelstellingen realiseert en op de meest doelmatige wijze. Als leidinggevende van 9 medewerkers ben je het voorbeeld voor anderen en de eindverantwoordelijke voor de financiële administratie, facturatie en salarisadministratie. Uit je vakkennis en werkervaring blijkt dat je sterke affiniteit hebt met een zo optimaal gebruik van geautomatiseerde informatiesystemen, databases en een ruime ervaring met maand-, jaar- afsluitingen, jaarrekeningen en liquiditeitsbeheer. Je weet je wat er te koop is, je volgt de laatste ontwikkelingen op je vakgebied en vertaalt dit voor en naar je afdeling. Met jouw ambitie ben je een ambassadeur van de organisatie en sta je voor de juiste en tijdige financiële administratie. Je inspireert anderen om financieel in control te zijn en je ben kritisch daar waar dat nodig is. Je bent naast cijfermatig zeker ook communicatief vaardig.

Wat maakt deze baan, naast de opdrachtgever, uitdagend?

Je bent verantwoordelijk voor het leidinggeven aan het team. Je stelt de jaarrekeningen op, verzorgt het balansdossier en de overige verantwoordingen en stelt liquiditeitsprognoses op. Het opstellen van exploitatieoverzichten doe je in samenwerking met de business controllers. Je coördineert en bewaakt complexe facturatieprocessen en je bent verantwoordelijk voor projectleiding van financiële processen, bijvoorbeeld voor het Nieuwe EPD. Je verzorgt het beheer en de inrichting van de ERP applicatie en bent de linking pin naar de afdeling automatisering.

Het afvinklijstje?, waar je grotendeels aan voldoet.

• HBO / WO-opleiding richting Bedrijfseconomie.
• Gedegen kennis van automatische gegevensverwerking.
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als leidinggevende op een financiële afdeling.
• Ervaring met de financiële administratie binnen de zorg is een pré.
• Je slaagt in deze functie met de competenties: analytisch, hands-on, resultaatgericht en samenwerkingsgericht. Als leidinggevende ben je enthousiasmerend en communicatief. Je kunt delegeren en bent de ambassadeur binnen de organisatie voor je team en afdeling.

Waarom Calibre?

Calibre biedt uitdagende opdrachten binnen Zorg en Welzijn, Spoor en Infra en de Zakelijke dienstverlening. Het nemen van initiatief, ambitie en persoonlijke ontwikkeling zijn voor ons van groot belang en we stimuleren je om je te blijven ontwikkelen. Onze opdrachtgevers verwachten een hoge kwaliteit en flexibiliteit van dienstverlening en wij kunnen dit terugzien in wie je bent en hoe je in het leven staat, je ambitie hoeft er niet vanaf te spatten, maar je begrijpt het wel. Wij bieden je een evenwichtige balans tussen werk en privé, zonder dat het saai wordt, maar eerder geeft het je de inspiratie om iedere ochtend met plezier naar het werk te gaan bij een werkgever die aandacht heeft voor wat je persoonlijk drijft. Je werk goed doen bij een werkgever die begrijpt wat goed is voor jou, het is de normaalste zaak van de wereld.

Interesse: wil je solliciteren?

We doen niet moeilijk, een serieuze reactie is voor ons een onderbouwd CV waaruit blijkt dat je affiniteit en aansluiting hebt met deze vacature. Op basis hiervan maken we een beoordeling of je voor ons een kandidaat bent van we meer willen weten om uit te nodigen voor een kennismaking. Wil je wel een motivatie of je ambitie sturen, altijd leuk om die naast je CV te hebben, we zijn tenslotte geïnteresseerd in de mens achter het CV en willen graag aansluiten bij jouw ambities.

Je CV kan je sturen naar werkenbij@calibre.nl t.a.v. Floris Groot Bramel, recruiter.

Als je vragen hebt over de functie dan kun je contact met ons opnemen via tel.nr.: 085-0479166.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op Contact Opnemen