Afbeelding: Office

Medewerker Financial Control

Als medewerker Financial Control maak je deel uit van het team Financial Control bij onze opdrachtgever binnen het ziekenhuiswezen. Samen met 4 collega’s draag je zorg voor een betrouwbare financiële administratie die onze opdrachtgever voorziet van adequate proces-, stuur- en verantwoordingsinformatie. Je kunt dan denken aan het actualiseren van het memoriaal, het controleren, analyseren, beoordelen en corrigeren van de financiële administratie, het opstellen van KPI’s en het samenstellen van de jaarrekening. Leuke klus, toch? De opdrachtgever is zo nog interessanter, omdat de ontwikkelingen in de ziekenhuiszorg niet stilstaan en een goede financiële control daarbij essentieel is. Dan komen we weer bij jou terecht.

Jouw profiel

Je hebt een HBO opleiding in een financieel/economische richting afgerond en hebt enkele jaren ervaring opgedaan op het gebied van financial control en het opstellen van (management) rapportages.
Vanzelfsprekend heb je kennis van administratieve processen en procedures, bij voorkeur in een ziekenhuisomgeving.
Verder ben je een leergierige, een spontane persoonlijkheid die zich in korte tijd kan aanpassen aan een nieuwe werkomgeving.

Het afvinklijstje?, waar je grotendeels aan voldoet, je ontkomt er niet aan:

• HBO opleiding richting finance / economie
• In de praktijk werkervaring opgedaan op het gebied van financial control en het opstellen van (management) rapportages.
• Gedegen kennis van en met het verwerken van gegevens, administratieve processen en procedures
• Ervaring met financiële administratie binnen de ziekenhuiszorg is een pré.
• Je slaagt in deze functie met de volgende competenties: deskundig, dienstverlenend en dynamisch. Verder ben je een leergierige, spontane persoonlijkheid die zich in korte tijd kan aanpassen aan een nieuwe werkomgeving.

Waarom Calibre?

Calibre biedt uitdagende opdrachten binnen Zorg en Welzijn, Spoor en Infra en de Zakelijke dienstverlening. Het nemen van initiatief, ambitie en persoonlijke ontwikkeling zijn voor ons van groot belang en we stimuleren je om je te blijven ontwikkelen. Onze opdrachtgevers verwachten een hoge kwaliteit en flexibiliteit van dienstverlening en wij kunnen dit terugzien in wie je bent en hoe je in het leven staat, je ambitie hoeft er niet vanaf te spatten, maar je begrijpt het wel. Wij bieden je een evenwichtige balans tussen werk en privé, zonder dat het saai wordt, maar eerder geeft het je de inspiratie om iedere ochtend met plezier naar het werk te gaan bij een werkgever die aandacht heeft voor wat je persoonlijk drijft. Je werk goed doen bij een werkgever die begrijpt wat goed is voor jou, het is de normaalste zaak van de wereld.

Interesse: wil je solliciteren?

We doen niet moeilijk, een serieuze reactie is voor ons een onderbouwd CV waaruit blijkt dat je affiniteit en aansluiting hebt met deze vacature. Op basis hiervan maken we een beoordeling of je voor ons een kandidaat bent van we meer van willen weten en uitnodigen voor een kennismaking. Wil je wel een motivatie of je ambitie sturen, altijd leuk om die naast je CV te hebben, we zijn tenslotte geïnteresseerd in de mens achter het CV en willen graag aansluiten bij jouw ambities.

Je CV kan je sturen naar werkenbij@calibre.nl t.a.v. Floris Groot Bramel, recruiter.

Als je vragen hebt over de functie dan kun je contact met ons opnemen via tel.nr.: 085-0479166.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op Contact Opnemen