Project- implementatiemanager (Junior)

Jij maakt het verschil bij opdrachtgevers en dat doe je door jouw competenties op een gestructureerde en analytische wijze in te zetten bij het beschrijven en implementeren van bedrijfsprocessen. Je bent veranderingsgericht en je bent in staat transitieteams actief te ondersteunen. Je hebt een actieve bijdrage en je maakt het verschil door in een veranderende omgeving processen te ontwikkelen en te implementeren en verliest daarin de eindklant en strategische doelstellingen niet uit het oog. In je begeleiding weet je mensen uit te dagen en te enthousiasmeren voor de verdere uitrol en doorontwikkeling van de processen.

Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de ontwikkeling en het ontwerp van de nieuwe organisatiestructuur en de implementatie daarvan. Door jouw aanpak ben je in staat jouw opdrachtgever mee te nemen in het toekomstige profiel, plan van aanpak en implementatie naar de toekomstige situatie.

Wij vragen:
• WO-diploma bedrijfskunde, bedrijfskundige informatica of organisatiepsychologie of aantoonbaar dat werk- en denkniveau
• Ervaring met het maken en reviewen van plannen van aanpak en implementatieplannen
• Goede kennis van veranderaanpak, procesverbetering en kwaliteitszorg
• Goede tot zeer goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden m.b.t. ontwerp en implementatie-plannen
• 1 – 3 jaar ervaring

Wij bieden:
Calibre biedt uitdagende opdrachten binnen Zorg en Welzijn, Overheid en de Zakelijke dienstverlening. Het nemen van initiatief, ambitie en persoonlijke ontwikkeling zijn voor ons van groot belang en we stimuleren je om je te blijven ontwikkelen. Onze opdrachtgevers verwachten een hoge kwaliteit en flexibiliteit van dienstverlening en wij kunnen dit terugzien in wie je bent en hoe je in het leven staat. Je ambitie hoeft er niet vanaf te spatten, maar je begrijpt het wel. Wij bieden je een evenwichtige balans tussen werk en privé, zonder dat het saai wordt, maar dat het je inspiratie geeft om iedere ochtend met plezier naar het werk te gaan bij een werkgever die aandacht heeft voor wat je persoonlijk drijft. Je werk goed doen bij een werkgever die begrijpt wat goed is voor jou is de normaalste zaak van de wereld.

Via Whatsapp: 06-30319374 of zijn LinkedIn-pagina kun je Floris Groot Bramel laten weten interesse te hebben in deze functie. Hij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op Contact Opnemen