Afbeelding: Business

Projectcontroller Noord-Nederland

Als projectcontroller weet je wat er te koop is, jij bent het financiële geweten bij eerdere projecten geweest en je hebt al eerder projecten begeleid, of anders is je ambitie groot en kun je aantonen dat je toch de juiste man of vrouw bent voor deze baan. Je inspireert anderen om financieel in control te zijn en je bent kritisch daar waar het project dat nodig heeft of daar waar je collega’s te snel willen. Je bent naast cijfermatig zeker ook communicatief vaardig.

Wat maakt deze baan, naast de opdrachtgever, uitdagend?

Je bent verantwoordelijk voor de voor- en nacalculaties en je hebt het overzicht over de financiële voortgang van het project. Je draagt zorg voor de maandelijkse rapportage en je bent de vraagbaak voor de projectmanager en het team. Overall ben jij de financieel ondersteunde expert en rechterhand van de projectmanager en het team. Zij kunnen terugvallen op jou. Samen draag je zorg voor de implementatie van enkele modules van SAP en je ziet het al een uitdaging om dit goed voor elkaar te krijgen.

Het afvinklijstje?, waar je grotendeels aan voldoet.

  • HBO / WO-opleiding richting Bedrijfseconomie.
  • Certificaat Prince 2 (foundation).
  • 3 – 5 jaar werkervaring als projectcontroller.
  • Ervaring met ICT binnen de zorg is een pré.
  • Kennis van SAP Project systemen (PS), PTB, Excel en Cognos.

Waarom Calibre?

Calibre biedt opdrachten binnen Zorg en Welzijn, Spoor en Infra en de Zakelijke dienstverlening. Wij vinden ze ambitieus en uitdagend en wij zoeken voor deze opdrachten iemand met jouw kaliber. Het nemen van initiatief, ambitie en persoonlijke ontwikkeling zijn voor ons van groot belang en we stimuleren je om je te blijven ontwikkelen. Onze opdrachtgevers verwachten een hoge kwaliteit en flexibiliteit van dienstverlening en wij kunnen dit terugzien in wie je bent en hoe je in het leven staat. Je ambitie hoeft er niet vanaf te spatten, maar je begrijpt het wel. Wij bieden je een evenwichtige balans tussen werk en privé, zonder dat het saai wordt. Het geeft je eerder de inspiratie om iedere ochtend met plezier naar het werk te gaan bij een werkgever die aandacht heeft voor wat je persoonlijk drijft. Je werk goed doen bij een werkgever die begrijpt wat goed is voor jou. Dat is de normaalste zaak van de wereld.

Interesse: wil je solliciteren? 

We doen niet moeilijk, een serieuze reactie is voor ons een onderbouwd CV waaruit blijkt dat je affiniteit en aansluiting hebt met deze vacature. Op basis van je CV nemen wij een besluit of je voor ons een kandidaat bent waar we meer van willen weten. We bellen je dan zo snel mogelijk. Wil je wel een motivatie of je ambitie sturen, altijd leuk om die naast je CV te hebben, we zijn tenslotte geïnteresseerd in de mens achter het CV en willen graag aansluiten bij jouw ambities.

Je CV kan je sturen naar werkenbij@calibre.nl t.a.v. Floris Groot Bramel.

Als je vragen hebt over de functie dan kun je contact met ons opnemen via tel.nr.: 085-0479166.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op Contact Opnemen