Controller met ervaring gemeentefinanciën (SPOED).

Voor een opdrachtgever is Calibre op zoek naar een controller met ervaring bij Gemeenten. minimaal een HBO opleiding bedrijfseconomie; ten minste 5 jaar ervaring met gemeentefinanciën; Actuele kennis van het Besluit Begroting en Verantwoording provincies en gemeenten (BBV). Voor mer informatie kunt u contact opnemen met Tom Sloot. tom.sloot@calibre.nl of 06 – 21 21 72 75.

Lees meer
Afbeelding: Mindmap

Ketenregisseur UMCG

Over ambitie, vertrouwen en samenwerking

De zorg maakt belangrijke ontwikkelingen door als gevolg van een toenemende zorgvraag en technologische ontwikkelingen. Hierdoor zullen de zorgkosten (2018: 93 miljard) verder gaan stijgen naar een verwachte 175 miljard in 2040. In 1975 bedroegen de zorgkosten nog zo’n 30 miljard en de geïntroduceerde marktwerking heeft de exponentiële ontwikkeling niet kunnen voorkomen. Er moet op politiek niveau nog veel gebeuren. Maar ook op bedrijfsmatig niveau is er werk aan de winkel. Voor zover zorginstellingen daar al niet mee bezig zijn maken ze zich op voor een betere en goedkopere bedrijfsvoering, waarbij de zorgverlening zelf zo goed mogelijk wordt ondersteund.

Lees meer
Afbeelding: Coins

Bedrijfsvoering a.i. Kalorama

In verband met het plotselinge vertrek van de manager bedrijfsvoering diende er acuut tijdelijke invulling te komen van deze functie. In eerste instantie bestonden de werkzaamheden uit het aansturen van de diverse afdelingen, het opstellen van de begroting voor 2015, en het geven van een goede invulling aan de rol in het MT. Later konden de werkzaamheden verder worden uitgebouwd.

Lees meer
Afbeelding: Computer

ProRail ICT services

Als projectmanager binnen de CIO office van ProRail voer ik momenteel een drietal projecten uit. Alle projecten hebben een relatie met de kerntaak van ProRail het (kunnen blijven) realiseren van treinpaden voor vervoerders.

Lees meer

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op Contact Opnemen