Afbeelding: Business

Projectmanager Printstraat, Noordoost Nederland

Voor een grote onderneming met een grote complexiteit in dienstverlening zijn we op zoek naar een projectmanager printstraat. Je bent verantwoordelijk voor de PID, funding, beïnvloeding besluitvorming, inrichting project team, et cetera. Project betreft het vervangen van de printers, zowel technisch als functioneel en de configuratie daarvan. Een leuke en uitdagende opdracht waar de juiste kandidaat zijn tanden in kan zetten.

Jouw profiel, zodat je ziet dat we een match hebben?:

Je hebt je eerder bewezen in een soortgelijk project. Anderen zien in jou een slagvaardige en daadkrachtige aanpak, want dat is wat we nodig hebben. Je hebt kennis van ICT, kan een impactanalyse maken en hier naar handelen. Je bent een kordate persoonlijkheid die richting geeft en zich kan inleven in de klant. Kennis van Europese aanbesteding en ervaring met risicomanagement en rapportage is gewenst, evenals ervaring in het managen van complexe projecten waarbij er sprake was van grote impact voor de omgeving. Je kennis en vaardigheid heb je bij voorkeur aangevuld met Prince 2 en Ipma.

Waarom Calibre?

Calibre biedt uitdagende opdrachten binnen Zorg en Welzijn, Spoor en Infra en de Zakelijke dienstverlening. Het nemen van initiatief, ambitie en persoonlijke ontwikkeling zijn voor ons van groot belang en we stimuleren je om je te blijven ontwikkelen. Onze opdrachtgevers verwachten een hoge kwaliteit en flexibiliteit van dienstverlening en wij kunnen dit terugzien in wie je bent en hoe je in het leven staat, je ambitie hoeft er niet vanaf te spatten, maar je begrijpt het wel. Wij bieden je een evenwichtige balans tussen werk en privé, zonder dat het saai wordt, maar eerder geeft het je de inspiratie om iedere ochtend met plezier naar het werk te gaan bij een werkgever die aandacht heeft voor wat je persoonlijk drijft. Je werk goed doen bij een werkgever die begrijpt wat goed is voor jou, het is de normaalste zaak van de wereld.

Interesse: wil je solliciteren?

We doen niet moeilijk, een serieuze reactie is voor ons een onderbouwd CV waaruit blijkt dat je affiniteit en aansluiting hebt met deze vacature. Op basis hiervan maken we een beoordeling of je voor ons een kandidaat bent van we meer van willen weten en uitnodigen voor een kennismaking. Wil je wel een motivatie of je ambitie sturen, altijd leuk om die naast je CV te hebben, we zijn tenslotte geïnteresseerd in de mens achter het CV en willen graag aansluiten bij jouw ambities.

Je CV kan je sturen naar werkenbij@calibre.nl t.a.v. Floris Groot Bramel, recruiter.

Als je vragen hebt over de functie dan kun je contact met ons opnemen via tel.nr.: 085-0479166.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op Contact Opnemen