RTE (Release Train Engineer)

Per direct zijn wij op zoek naar een RTE (Release Train Engineer). Ervaring met SAFe, Agile coaching en ruime ervaring als RTE. Regio Midden Nederland.

Wat ga je doen?
De werkzaamheden van de scrumteams bij onze opdrachtgever moeten goed worden afgestemd. Dit is jouw verantwoordelijkheid als Release Train Engineer. Jij coacht de scrummasters en draagt zorg voor een goede samenwerking. Je organiseert, coacht en faciliteert de teams op dusdanige wijze dat er maximale waarde wordt gecreëerd. Werken aan continue verbetering hoort hierbij.
Daarnaast breng je onderlinge afhankelijkheden in kaart en zorg je ervoor dat die goed worden gemanaged. Je faciliteert de teams in het verder autonoom kunnen werken en je ondersteunt de teams in het plannen, je bouwt samen aan een betrouwbare en voorspelbare delivery. Ook werk je continu aan het verbeteren van de programma’s zodat er sneller en efficiënter gewerkt kan worden. Uiteraard zijn het voorbereiden en faciliteren van de events en andere scrum- en SAFe ceremonies onderdeel van deze functie.

Jouw profiel, zodat je ziet dat we een match hebben😊:
Je hebt ervaring opgedaan als RTE voor meerdere teams in een complexe omgeving. Je bent een energieke persoonlijkheid die goed kan samenwerken en organisatiesensitief is. Je bezit goede organisatorische en sociale vaardigheden.

Met minimaal een voltooide Hbo-opleiding en de trainingen voor certified scrummaster Leading SAFe heb je de basis die nodig is om deze uitdaging aan te gaan. Daarnaast is het is van belang dat je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal hebt. Agile coaching skills is een pré.

Interesse, wil je solliciteren?
We doen niet moeilijk, een serieuze reactie is een onderbouwd CV waaruit blijkt dat je affiniteit en aansluiting hebt met deze vacature. Op basis hiervan maken we een beoordeling of je een kandidaat bent van wie meer willen weten en uitnodigen voor een kennismaking.
Een motivatie of je ambitie sturen, niet nodig, wel leuk om die naast je CV te hebben aan jou de keuze. Wij zijn geïnteresseerd in de mens achter het CV en willen graag aansluiten bij jouw ambities.
Je CV kan je sturen naar werkenbij@calibre.nl t.a.v. Floris Groot Bramel, recruiter. Als je vragen hebt over de functie neem contact met ons op via 085-0479166.

Waarom Calibre?
Calibre biedt uitdagende opdrachten binnen Zorg en Welzijn, Spoor en Infra en de Zakelijke dienstverlening. Het nemen van initiatief, ambitie en persoonlijke ontwikkeling zijn voor ons van groot belang en we stimuleren je om je te blijven ontwikkelen. Onze opdrachtgevers verwachten een hoge kwaliteit en flexibiliteit van dienstverlening en wij kunnen dit terugzien in wie je bent en hoe je in het leven staat, je ambitie hoeft er niet vanaf te spatten, maar je begrijpt het wel. Wij bieden je een evenwichtige balans tussen werk en privé, zonder dat het saai wordt, maar eerder geeft het je de inspiratie om iedere ochtend met plezier naar het werk te gaan bij een werkgever die aandacht heeft voor wat je persoonlijk drijft. Je werk goed doen bij een werkgever die begrijpt wat goed is voor jou, het is de normaalste zaak van de wereld.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op Contact Opnemen