Afbeelding: Coins

Teamleider Financiën

De opdrachtgever van Calibre is op zoek naar een interim Teamleider Financiën.

De zorginstelling in de regio Arnhem-Nijmegen staat aan de vooravond van een veranderingstraject en daarmee samenhangend gaat de organisatie een aantal financiële veranderingen in gang zetten, waaronder het outsourcen van de salarisadministratie.

Doel van deze interim opdracht is dat de administratieve en financiële processen (opnieuw) worden ingericht, koppelingen gemaakt worden met bestaande systemen en zorg draagt voor het outsourcen van de salarisadministratie. De urenadministratie van medewerkers wordt verzorgd door een extern bureau. Als teamleider Financiën geeft je leiding aan de processen op jouw afdeling zoals debiteuren/crediteuren, banken, salarissen en een juist en volledigheid grootboek.

De processen moeten duidelijk omschreven worden en vormen mede een keuze voor de nieuwe softwareleverancier t.a.v. de salarisverwerking. Er moeten slagen worden gemaakt in effectiviteit en efficiency en jij bent degene die hierin het voortouw neemt en adviseert aan het management. Van belang hierbij is dat de kennis binnen de instelling geborgd wordt. Dit alles ondanks dat de huidige Teamleider Financiën binnenkort de organisatie verlaat, alsmede een salarismedewerker.

Als Teamleider ben je naast leidinggevende van een aantal medewerkers ook meewerkend en eindverantwoordelijk voor onder andere de salarisverwerking. Je bent een leider die in staat is een zelf organiserend en zelfsturend team te creëren.

Opdracht start bij voorkeur per 1 augustus aanstaande en heeft een looptijd tot minimaal 31 december 2018, mogelijk wordt daarna gesproken over een verlenging.

Wij zoeken kandidaten met:

  • Bedrijfseconomisch of boekhoudkundig opleiding (op HBO / WO niveau).
  • Ervaring met salarisverwerking (pré).
  • Ervaring als Teamleider op een financiële afdeling.
  • Ervaring in de zorgsector (pré).
  • Kennis van managementinformatie, bedrijfsprocessen, bedrijfsorganisatie en dienstverlening.
  • Iemand die het voortouw neemt en proactief is in het creëren van een zelfsturend team.
  • Teamplayer mentaliteit, maar tevens zelfstandig werkt en onafhankelijk adviseert.

Calibre biedt uitdagende opdrachten binnen Zorg en Welzijn, Spoor en Infra en de Zakelijke dienstverlening. Het nemen van initiatief, ambitie en persoonlijke ontwikkeling zijn voor ons van groot belang en we stimuleren je om je te blijven ontwikkelen. Onze opdrachtgevers verwachten een hoge kwaliteit en flexibiliteit van dienstverlening en wij kunnen dit terugzien in wie je bent en hoe je in het leven staat, je ambitie hoeft er niet vanaf te spatten, maar je begrijpt het wel. Wij bieden je een evenwichtige balans tussen werk en privé, zonder dat het saai wordt, maar eerder geeft het je de inspiratie om iedere ochtend met plezier naar het werk te gaan bij een werkgever die aandacht heeft voor wat je persoonlijk drijft. Je werk goed doen bij een werkgever die begrijpt wat goed is voor jou, het is de normaalste zaak van de wereld.

Bij interesse ontvangen wij graag een onderbouwd CV waaruit blijkt dat je affiniteit en aansluiting hebt met deze vacature. Op basis hiervan maken we een beoordeling of je voor ons een kandidaat bent van we meer van willen weten en uitnodigen voor een kennismaking. Wil je wel een motivatie of je ambitie sturen, altijd leuk om die naast je CV te hebben, we zijn tenslotte geïnteresseerd in de mens achter het CV en willen graag aansluiten bij jouw ambities.

Je CV kan je sturen naar werkenbij@calibre.nl t.a.v. Floris Groot Bramel, recruiter.

Als je vragen hebt over de functie dan kun je contact met ons opnemen via tel.nr.: 085-0479166.

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op Contact Opnemen