Werken bij

 

Werken bij Calibre betekent dat je de mogelijkheid krijgt om diverse uitdagende projecten uit te voeren bij verschillende opdrachtgevers. Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van onze organisatie primair afhankelijk is van tevreden medewerkers. Daarom bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Bij Calibre is klanttevredenheid een belangrijke drijfveer. Wij zijn zowel mens- als resultaatgericht. Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk waardoor Calibre uitdagende opdrachten heeft binnen de markten Spoor en Infra, Zorg en Welzijn en Zakelijke dienstverlening.

 

Je carrière in de lift en persoonlijke ontwikkeling

Breng je al ruime kennis en ervaring met je mee? Of sta je aan het begin van je carrière? Wij willen hoe dan ook dat je het beste uit jezelf haalt. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijke ontwikkeling zorgt voor professionaliteit en passie in je werk. Wij geven je de ruimte om te groeien, uitdagingen aan te gaan en om je carrière verder vorm te geven. Met iedere medewerker stellen wij een loopbaanplan op en investeren wij in jouw talent. Daarnaast werken wij in een collegiale en informele cultuur, waarbij rekening wordt gehouden met een goede balans tussen werk en privé.

 

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende en afwisselende baan bij Calibre? Kijk dan snel of er een vacature beschikbaar is die bij jou past.

 

Je kunt ook een open sollicitatie sturen naar werkenbij@calibre.nl.

workplace-1245776_1920

Wilt u meer informatie?

Neem direct contact met ons op Contact Opnemen